• Våre forhandlere hjelper deg.

SF No Dig AS

Buskerud

Alfa Omega AS

Teglverksveien 9 A
3413 Lier, Buskerud, Norge
www.alfaomegaas.no
Tlf: 40604394

 

Opptrer som en totalleverandør for næringslivet og i privatmarkedet. Gjennom mange års fartstid i bransjen vet vi hvilke forventninger som ligger hos kundene våres. Vi er en stolt forhandler av

Møre og Romsdal

SF No Dig AS

Breivika Industriveg 57
6018 Ålesund, Møre og Romsdal, Norge
post@sfnodig.no
Tlf: 47929221

https://www.sfnodig.no/

Vi levere tjenester og produkter som er kostnadseffektive for kundene. Våre produkter er av høy kvalitet og har lang levetid. Vi jobber for en NO DIG-løsning og et minst mulig fotavtrykk på miljøet.

Våre leverandører har fokus på kvalitet og driftssikkerhet som vil gi deg som kunde reduserte kostnader, miljøvennlige og langvarige løsninger. Vi forhandler i hele Norden; Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Horisontalstyrt boring HDD, Jordraketter, vakuumtanker, blandesystemer, mobile wire-vinsjer og tilleggsprodukter vil vi kunne hjelpe deg med. Vi er importør av Jordskruer, som er en fantastisk smart måte å fundamenter byggverk og solcelle-systemer med.

Vi jobber for å stadig utvikle våre tjenester og produkter som er bærekraftige og miljøvennlige.

Nordland

Contractor Bygg AS

Foged Falchs vei 53,
8803 Sandnessjøen, Nordland, Norge
http://www.08089.no
Tlf: 08089


Contractor Bygg er spesialist på bygg- og anlegg. Vi sikrer kvalifisert personell som leverer av høyeste kvalitet. ​ Ved å velge Contractor Bygg kan du være trygg på at du får kvalitet til riktig tid og pris. ​Vi tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger innen alle fagområder knyttet til bygg- og anlegg. For private som vil ha et nytt bad, til mer omfattende prosjekter.​Vi har avdeling i Sandnessjøen, Mosjøen og Herøy, og dekker hele Helgeland.​Ta kontakt, så tar vi en kopp kaffe og en prat om dine ønsker og behov.

Vi er stolt forhandler av

SignaturBygg AS

Ballangen , Nordland
8540 Ballangen, Nordland, Norge
https://signatur-bygg.no/
Tlf: +47 977 08 784

logo
 
 
Signatur Bygg & Eiendom as er en byggmesterbedrift med tilholdssted i Ballangen i Narvik kommune. Vi består av tre fagarbeider og én lærling. Vårt mål er å levere et produkt som både vi og kundene er stolte og fornøyde over. God kommunikasjon, kvalitet og punktlighet er noen av de viktigste verktøyene i arbeidshverdagen vår. 

Svolvær Blikkenslagerverksted AS

Verftsgata 50
8300 Svolvær, Nordland, Norge
bjorn@svoblikk.no
Tlf: 76 07 13 55
Logo, Svolvær Blikkenslagerverksted AS

 
Svolvær Blikkenslagerverksted ble startet for over 40 år siden av Kurt Pedersen og Roar Ingolfsen og har med unntak av de første årene alltid hold til på Hjellskjæret i Svolvær. Idag eies og drives bedriften av Kurt og sønn Bjørn  Kristian Pedersen.
 
Vi Tilbyr tjenester innen Tak-Fasader-ventilasjon-Kjøl/frys- Stolt forhandler av jordskruer
 
Ta kontakt for mer info.

Sør-Trøndelag

Nesvold Bygg AS

Selbuvegen 1589
7580 Selbu, Sør-Trøndelag, Norge
firmapost@nesvoldbygg.no
Tlf: 91690067

Velkommen til oss.

Nesvold Bygg ble stiftet i 2008 av byggmester og takstmann Frode Nesvold som et enkeltpersonforetak. Firmaet ble senere konvertert over til et AS i 2011. Nesvold Bygg er stolt forhandler av Mesterhus. Du finner oss i Selbuvegen 1589 sentralt i Selbu rett v/riksvei 705.

Vi leverer hus, hytter, garasjer, nybygg, tilbygg, restaurering, takrenovering, våtroms arbeid/sertifisert, flis – og murerarbeid. Vi er også sertifisert/godkjent for pipe fornying.

 

Vi leverer totalentreprise på ditt prosjekt.

Nesvold Bygg har alltid kunnskap og kvalitet i fokus. Vi er en byggmesterbedrift, godkjent lærlingebedrift og er stolte av å kunne bidra til å utdanne og videreføre faget til morgendagens byggfagarbeidere. De ansatte har bransjeerfaring og utdannelse/fagbrev/svennebrev, dette for å sikre kvalitet i alle ledd. Sertifisert for våtrom.

Nesvold Bygg er medlem i Norges byggmesterforbund, Trondhjems Byggmesterlaug. Dette er et kvalitetsstempel som gir deg som kunde den ekstra tryggheten.

… det blir som avtalt

 

Telemark

Øyfjell Salg og Tjenester

Heimigardsvegen 38
3890 Vinje, Telemark, Norge
vetlef@live.no
Tlf: 90805923

Øyfjell salg og tjenester er stolt forhandler av jordskruer, Norges tøffeste jordskruer kan brukes til de fleste bygge prosjekter og skilt systemer. Har du et spennende prosjekt pågående ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vestfold

Boligbyggelagenes Boservice AS

Borgestadbakken 2
3712 SKIEN, Vestfold, Norge
thor@bo-service.no
Tlf: 97580580

BO-SERVICE AS
Boligbyggelagenes Boservice AS ble etablert i 2001. Etableringen av Boservice har sitt utspring i teknisk avdeling i Skien boligbyggelag.

Avdelingen hadde i til tillegg til teknisk stab 3 håndverkere og 1 vaktmester. Det var ønskelig for boligbyggelaget å ha tilgang til håndverkerne, men ikke som en del av boligbyggelagets primærvirksomhet. Boligbyggelagens Boservice ble så etablert som et eget selskap. Porsgrunn Bamble Borgestad boligbyggelag så også en verdi i å ha tilgang til et firma som kunne tilby håndverkstjenester og ble medeier i selskapet.

Bo-Service hadde ved etableringen 3 ansatte. Antall ansatte har utviklet seg jevnt gjennom årene og per i dag er det 13 ansatte i virksomheten og omsetter for om lag 20 millioner.

                                                            

Østfold

Snekker Øyvind Sand

Sundsrudveien 5
1915 Rømskog, Østfold, Norge
oeyvsan@online.no
Tlf: 004791149095

Snekker Øyvind Sand holder til på Rømskog i Aurskog-Høland kommune, Viken fylke. 

Øyvind har jobbet som selvstendig snekker i 15 år, han bygger rekkverk og terrasser, forhandler Norgesgjerde AS og Jordskruer sine produkter.han driver også eget snekker verksted og lager, skap, reoler, skuffer og fat for rosemaling.

Øyvind er opptatt av kvalitet og service.

Ønsker du en uforpliktende befaring på ditt prosjekt vennligst ta kontakt.

Tofteberg AS

Vestre Tofteberggata 3
1643 Råde, Østfold, Norge
www.skaputerom.no
Tlf: 92444846

Velkommen til oss i SkapUterom.no. Vi hjelper deg med dine små eller store prosjekter. Send oss gjerne litt informasjon om ditt prosjekt så finner vi gode og effektive løsninger. Du kan lese mer om hvem vi er, og hva vi leverer på våre nettsider www.skaputerom.no

 

 Vi heier på deg og ditt prosjekt!

 

 

E-post: kundeservice@skaputerom.no

 

Telefon: Ted 924 44 846 | Per-Erik 950 64 987

 Foretaksregisteret: NO 927 085 755 MVA

Vi gjør fundamentering enklere, rimeligere og miljøvennlig.

SF No Dig AS

Mob: 47929221

www.sfnodig.no

 

 

Våre produkter er testet og har lang levetid.
Klikk inn på siden vår for mer produkter og tjenester. 
chat

Chat med oss

x